katja_allekirjoitus

Katja Seppänen – katja@ihmeipanat.fi

 

Olipa kerran, monta vuotta sitten, pieni, sinisilmäinen tyttö ja vielä pienempi poika. Kaupantädit ihastelivat kassalla usein tytön sinisiä silmiä ja pitkiä ripsiä. Pienen pojan kuola puolestaan liuotti useammin kuin kerran lastenruokapurkkien etiketit mähmäksi, ja hänen nälkäinen huutonsa helisytti ikkunalaseja. Heidän äitinsä näki kyllä, miten ihmeellisiä lapset olivat ja miten taitavasti he osasivat vahvuuksiaan käyttää – oli kyse sitten mummin hurmaamisesta tai jostain pinteestä selviämisestä.

Aivan kuin heillä olisi ollut – supervoimia!

 

Kun äiti katseli ympärilleen hiekkalaatikolla, kerhossa tai ihan tavallisella kauppareissulla, hän huomasi, etteivät hänen lapsensa suinkaan olleet ainoita, joilla oli supervoimia. Muiden äitien ja isien puheita kuunnellessaan hän ymmärsi, että JOKAISELTA lapselta löytyy supervoima. Jotain, joka tekee juuri siitä lapsesta niin ainutlaatuisen ja erottaa hänet kaikista maailman muista lapsista.

 

Äiti innostui oivalluksestaan niin, että halusi kirjoittaa tarinoita lapsista ja heidän supervoimistaan. Ihmeellisistä ipanoista, jotka selviävät arjen haasteista omilla ainutlaatuisilla kyvyillään. Ja koska hän tiesi, että maailman vanhemmille lasten supervoimat eivät suinkaan ole salaisuus, hän päätti kerätä tarinoiden ainekset suoraan lapsilta ja heidän vanhemmilta itseltään.

 

Jotta jokainen lapsi löytäisi oman supervoimansa.